Type writer front_500

Hvordan bliver man lykkelig?

Vi lever i gennemsnit i ca. 76 år. Hvordan får vi det bedste ud af det, så både vi – og vores omgivelser – er lykkelige? Hvordan bliver man lykkelig?

Der er forskellige ting, der gør os glade. Nogle bliver glade, hvis de er sammen med deres venner – andre bliver glade, hvis de rejser. Så det er nok svært at sige, hvad der skal til, hvis man skal leve et godt liv.

Men det er vel noget med, at ens ønsker går i opfyldelse. Man skal nok ikke ikke have store, urealistiske ønsker, men mere noget i retning af, hvordan man gerne vil være som person. Hvis man gerne vil være en god ven, og man synes, at man har mange venner, så kan man vel godt sige, at ens ønske er gået i opfyldelse.

Hvad synes du, et godt liv er?

/Sebastian

Posted in Sebastians blog.

2 Comments

  1. at have venner.og familie.kæledyr.kærlighed.at følge sin drøm.ikke at være fattig.at penge ikke betyder alt.at man har et hus.at få nye venner.

  2. det jeg syntes der gør mig lykkelig er når jeg er sammen med min familie og at vi har det godt. Det betyder alt for mig at jeg er sammen med nogle jeg elsker meget højt.
    Jeg bliver også glad vis der er nogle der siger eller gør noget sødt mod mig.
    Hej hej det var min kommentar.

    mvh Alberte
    ps min mor syntes at jeg minder meget om sebastian fordi jeg altid siger den sætning lige før vi læser i bogen at sebastian siger den samme sætning. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>