Hvordan bliver man lykkelig?

Vi lever i gennemsnit i ca. 76 år. Hvordan får vi det bedste ud af det, så både vi – og vores omgivelser – er lykkelige? Hvordan bliver man lykkelig?

Der er forskellige ting, der gør os glade. Nogle bliver glade, hvis de er sammen med deres venner – andre bliver glade, hvis de rejser. Så det er nok svært at sige, hvad der skal til, hvis man skal leve et godt liv.

Men det er vel noget med, at ens ønsker går i opfyldelse. Man skal nok ikke ikke have store, urealistiske ønsker, men mere noget i retning af, hvordan man gerne vil være som person. Hvis man gerne vil være en god ven, og man synes, at man har mange venner, så kan man vel godt sige, at ens ønske er gået i opfyldelse.

Hvad synes du, et godt liv er?

/Sebastian

Posted in Sebastians blog.

6 Comments

 1. at have venner.og familie.kæledyr.kærlighed.at følge sin drøm.ikke at være fattig.at penge ikke betyder alt.at man har et hus.at få nye venner.

 2. det jeg syntes der gør mig lykkelig er når jeg er sammen med min familie og at vi har det godt. Det betyder alt for mig at jeg er sammen med nogle jeg elsker meget højt.
  Jeg bliver også glad vis der er nogle der siger eller gør noget sødt mod mig.
  Hej hej det var min kommentar.

  mvh Alberte
  ps min mor syntes at jeg minder meget om sebastian fordi jeg altid siger den sætning lige før vi læser i bogen at sebastian siger den samme sætning. 🙂

 3. lykke er svært at forklare men men lykke fremkommer af det man kan lide. men er der noget som alle kan lide, så alle vil blive lykkelige

 4. For os to er lykke for eksempel at have kærlighed i livet: familie, venner, kæreste, kæledyr osv., at føle sig hørt og respekteret og at bruge sin tid på noget man kan lide.
  Man kan også føle lykke af de små ting i livet: årets første solskinsdag, en dag sammen med sine venner, en ferie, et kys, at høre en rigtig god sang.
  Man kan ikke føle sig lykkelig hele tiden. Lykken er måske også at man ved, hvordan det føles at være ulykkelig, så man kan sætte pris på sin lykke.

 5. det der gør mig lykkelig (i hvert fald glad) er når jeg er sammen med mine venner og når jeg hygger med familien. Min lillebror og jeg kan godt lide at lave ting i køknet.Bare små ting som konfekt til jul eller påskeæg til påske. Jeg kan også lide at lave ting med dem jeg godt kan lide at være sammen med. Det kan være at tage i forlystelsesparker eller i biografen. Man kan nok ikke være lykkelig hele tiden, så jeg elsker de små stunder, hvor jeg bare kan gøre det, som gør mig glad.

 6. Pingback: Hvordan Får Man Et Godt Liv – AKID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *