Hvorfor er voksne så stressede?

Mine forældre har hele tiden travlt. Enten skal de arbejde, handle, til møder, dyrke sport eller ordne huset.

De stirrer i deres telefoner og skal altid liiiiige et eller andet. Det er som om, at de har så travlt, at de ikke når det vigtigste: At se, hvor de er lige nu.

Når jeg bliver voksen, vil jeg ikke have travlt. Så vil jeg gøre som nu og bare være til.

/Sebastian

 

Posted in Sebastians blog.

5 Comments

  1. Vi synes også begge to at det er mega irriterende når våres forældre er stressede. Men til jer anrde så er de jo meget søde alligevel og husk at de elsker jer uanset hvad og har gevet jer et liv.

    M.V.H Malthe og Alba

  2. Vi tror når de voksne er stressede er det tit på grund af deres arbejde.
    De tænker måske på hvor meget de får i løn og så hvor mange penge de kan bruge i forhold til deres løn. De har måske meget og lave på arbejdet så de måske ikke har så meget tid til børnene. Men bare rolig de elsker stadig mere end noget andet. 🙂

  3. voksne er nok stressede fordi deres arbejde fylder meget og når de så kommer hjem er der ting der skal gøres der hjemme. Men de prøver alt hvad de kan. jeg tror derfor at det er meget vigtigt at de godt kan lide det de laver. de tænker nok også meget over løn. men de elsker jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *